## Vermont Nuclear Decommissioning Citizens Advisory Panel Meeting Agenda – FINAL Brattleboro Area Middle School – Multipurpose Room – 109 Sunny Acres, Brattleboro, VT Thursday, May 25, 2017 - 6:00 p.m. – 9:15 p.m.

Time	Торіс	Speaker
6:00 p.m.	Welcome, Introduction of Panelists Overview of the Agenda	Kate O'Connor
6:10 p.m. (10 minutes)	Entergy Update on Decommissioning Activities at Vermont Yankee	Joe Lynch Sr. Government Affairs Manager, Entergy
6:20 p.m. (20 minutes)	Vermont Yankee Nuclear Power Station License Transfer for Decommissioning and Revised Post Shutdown Decommissioning Activities Report (PSDAR)/Decommissioning Cost Estimate (DCE)	T. Michael Twomey VP, External Affairs, Entergy Scott E. State Chief Executive Officer, NorthStar
6:40 p.m. (15 minutes)	Overview of U.S. Nuclear Regulatory Commission License Transfer Request Review Process and PSDAR/DCE Acceptance Process	<u>Nuclear Regulatory Commission</u> Andrea Kock, Deputy Director Division of Decommissioning Uranium Recovery and Waste Programs Bruce Watson, Chief, Reactor Decommissioning Branch Jack Parrott, Senior Project Manager, Vermont Yankee Michael Dusaniwskyj, Economist

(Continued over)

6:55 p.m. (25 minutes)	Panel Q & A and Comment on Entergy & NRC Presentations License Transfer Application Revised PSDAR/DCE	Panel
7:20 p.m. (10 minutes)	Break	
7:30 p.m. (90 minutes)	Public Q & A and Comment on Entergy & NRC Presentations License Transfer Application Revised PSDAR/DCE	Public
9:00 p.m.	Wrap Up	Kate O'Connor/Panel
9:15 p.m.	Adjourn	Kate O'Connor

**PSDAR** – Post Shutdown Decommissioning Activities Report

**DCE** – Decommissioning Cost Estimate